معرفی برنامه‌های کنترل والدین: قسمت دوم

در قسمت قبلی این مطلب به معرفی بهترین برنامه‌های کنترل والدین ایرانی پرداختیم و قول دادیم در قسمت بعد یعنی این قسمت به معرفی نمونه‌های خارجی آنها بپردازیم. دیگر به مقدمه ادامه نمی‌دهیم و به سراغ اصل مطلب می‌رویم.

family time

family time parental control

family time همه کارها را انجام می‌دهد! از محدود کردن دسترسی به بخش های مختلف گوشی تا ایجاد محدودیت زمانی و ردیابی و خیلی امکانات دیگر. این برنامه به شما کمک می‌کند زمان خواب و کارهای خانه را برای کودکتان مدیریت کنید یا صرفاً به مدیریت استفاده او از گوشی بپردازید. این برنامه قابلیت هشدار ورود یا خروج فرزند به مکانی خاص را دارد تا بتوانید از موقعیت فرزندتان با خبر باشید.

با این برنامه بر متون و تماس‌ها کنترل داشته باشید، لیست مخاطبین را ببینید. همچنین این برنامه از فیلترینگ اینترنت هم پشتیبانی می‌کند.

family time دارای نسخه حرفه‌ای نیز هست که برخی از قابلیت‌های گفته شده فقط در آن موجود هستند. طرح‌های مختلفی از نسخه پولی این برنامه موجود است که قیمت آنها از ۲۷ تا ۶۹ دلار در سال متغیر است.

Qustodio؛ در تمام دستگاه‌ها کنار شما است

qustudio parental control

qustodio هم امکانات زیادی در اختیار شما قرار می‌دهد. فیلترینگ محتوای نامناسب، مشاهده فعالیت‌های فرزند در اینستاگرام، توییتر و…، کنترل مدت زمان استفاده فرزند از گوشی، کنترل بازی‌ها و برنامه‌ها، بررسی پیام و تماس‌ها (در اندروید) و ردیابی، گوشه‌ای از امکانات این برنامه هستند. اما یک ویژگی است که این برنامه را از سایر برنامه‌های کنترل والدین متمایز می‌کند و آن امکان نصب این برنامه روی تعداد زیادی از سیستم عامل‌ها است.

سیستم عامل‌های پشتیبانی شده در این برنامه عبارتند از: ویندوز، mac OS x، اندروید، ios و کیندل (کتابخوان آمازون)

این برنامه طبق گفته سازنده آن در مدت پنج دقیقه آماده استفاده می‌شود و دارای نسخه پایه رایگان و نسخه حرفه‌ای با قابلیت اضافه کردن چند دستگاه دیگر است که قیمت آن از ۴۲/۹۵ تا ۱۰۶/۹۵ یورو در سال متغیر است.

کنترل والدین eset

eset parental control

eset اینجا هم هست! آنتی ویروس eset یک قابلیت کنترل والدین هم دارد که در نسخه رایگان امکانات پایه‌ای مثل محدودیت زمانی در بازی‌ها و ارائه گزارش‌های ساده وجود دارد و دیگر امکانات مربوط به نسخه حرفه‌ای می‌شوند که سالانه ۳۰ دلار هزینه دارد. امکان امتحان نسخه آزمایشی ۳۰ روزه نیز وجود دارد.

این برنامه می‌تواند انتخاب خوبی باشد زیرا eset نام قابل اعتماد و معتبری است.

کلام آخر

درست است که برنامه‌های کنترل والدین می‌توانند کمک کننده خوبی برای نظارت والدین بر فرزندان در فضای مجازی باشند اما قبل از همه‌ی این‌ها لازم است توضیحات و قوانین فضای مجازی برای کودکان به خوبی گفته شوند.

شما چگونه استفاده فرزندتان از فضای مجازی و موبایل را کنترل می‌کنید؟

مشاهده قسمت اول این مقاله

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

لوگو پین شو - ردیابی گوشی

پین‌شو یک نرم‌افزار کاربردی برای ردیابی افراد بدون اینترنت است.

1 دیدگاه در “معرفی برنامه‌های کنترل والدین: قسمت دوم

[…] مشاهده قسمت دوم این مقاله […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *